Türkçe Öğretimi Uygulama ve Araştırma Merkezi

YÖS Sınavı ile yerleşen öğrenciler için Türkçe Düzey Sınavi Kayıt Formu (ikinci oturum)

Yös Sınavı ile yerleşen öğrenciler için Türkçe Düzey Sınavı başvuru formu

Sevgili öğrenciler Akdeniz Üniversitesi Yös Sınavi sonucunda üniversitemize kayıt yaptıran ve ilgili Fakülte ve bölümünden Türkçe Yeterliliği istenen adaylar yukarıda linkte bulunan formu eksiksiz şekilde doldurup Akdeniz TÖMER’e şahsen başvuru yapmaları gerekmektedir.

İstenen Evraklar:

1. Pasaport yada  T.C Kimlik kartı fotokopisi
  2. İlgili programa kayıt belgesi ( 2018 YÖS Sınav Sonuç Belgesi – Yerleştirme Sonuç Belgesi)

Sınav Hakkında Bilgiler

1. Sınav Tarihi : 18 Eylül 2018 tarihinde
  2. Sınav Saati :   13.30
  3. Sınav Yeri :    Eğitim Fakültesinde gerçekleşecektir. (Kişi listeleri Merkezimiz sayfasından bildirilecektir.)

Başvuru Süresi:   14.09.2018 günü Saat : 16.00 son başvuru günüdür.Lütfen bu konuda dikkat ediniz.

SINAV SAATİNDE DEĞİŞİKLİK OLMUŞTUR LÜTFEN DİKKAT EDİNİZ…

SINAV SALONLARI HAKKINDA ( Aşağıda yazılı olan sınıflarda sınava katılacak olan öğrencilerin isimlerine yer verilmiştir.Dikkatlice okunması hususunda ilanen duyurulur…)

YÖS Sınavı Z-23

YÖS Sınavı Z-24

Yukarıda bulunan linke tıklayarak sınava gireceğiniz sınav salonu hakkında bilgi alabilirsiniz.